Translate

søndag 21. oktober 2012

Intervju Med Cody Hanson Fra Hinder


Hinder er et amerikansk post-grunge band fra Oklahoma.
Bandet ble stiftet i 2001 av Cody Hanson, Joe Garvey, og Austin Winkler.
Bandet er i disse dager aktuelle med sitt kommende nye album, 'Welcome To The Freakshow', som slippes 4. desember.
Her hjemme i Norge er de kanskje mest kjent for låten "Lips of an Angel", som ble hyppig spilt på norsk radio for noen år siden.


Hinder's trommeslager og co-grunnlegger, Cody Hanson, har vært snill og tatt seg tid til en liten prat med Alternativ Rock Norge.


ARN: Dere er for tiden klare til å utgi deres fjerde studioalbum 'Welcome To The Freakshow' den 4. desember. Hvordan blir dette albumet sammenlignet med deres tidligere utgivelser?

CH: Dette albumet er veldig forskjellig fra våre tidligere album. Vi tok virkelig vår tid og eksperimenterte med nye lyder og ideer. Hver sang på dette albumet høres helt annerledes ut.

ARN: Hvilken produsent har dere jobbet med på albumet?

CH: Marshall Dutton og jeg produserte dette albumet. Vi startet et produsjonsselskap ( (Back-Lounge Productions) for noen år siden etter at vi jobbet med 'All American Nightmare'-albumet sammen. Vi har en god kjemi og ideer bare synes å flyte naturlig.

ARNDere har nylig gitt ut en ny singel kalt "Save Me". Hva handler sangen om?

 CH: Vel, vi har vært på veien over en lang periode og har levd livet mer enn den gjennomsnittlige personen. Vi har gjort mange dumme feil, men har også lært mye. Jeg blir virkelig irritert når folk kommer bort til meg og skal preke om hva de synes jeg bør gjøre i livet mitt. Hvis det er noen som skal "redde min sjel", blir det meg.

ARNDere har turnert med noen veldig bra band opp gjennom årene. Hvem har vært ditt favorittband å turnere med?

 CH: Det er en veldig vanskelig spørsmål. Som du sa, har vi turnert med mange bra band og fått så mange gode venner at det er veldig vanskelig å plukke en favoritt.

ARNHar dere noen gang gjort en konsert i Norge før? Hvis ikke, har dere planer om å gjøre en?

 CH: Vi har ikke hatt gleden av å gjøre et show i Norge. Vi prøver for tiden å planlegge en Europa-turné og håper vi kan komme dit denne gangen. Hvis noen kjenner til en konsert-arrangøren og ønsker å se en Hinder konsert, sett press på og vi vil være der!!

ARNHva liker dere å gjøre når dere har en fridag?

 CH: Vi liker vanligvis å finne en bar, drikke øl og se på sport.

ARN: Hva slags spørsmål er du lei av å bli spurt?

 CH: Det blir litt kjedelig å besvare de samme gamle spørsmålene hver dag .. For eksempel .. "hvordan møttes dere", "hvor fikk dere bandnavnet fra", eller "hva handler Lips of an Angel om"?

ARNHar dere mange fans fra Norge?

 CH: Jeg har sett ganske mange Facebook-poster fra våre norske fans i det siste. Det er ganske imponerende med tanke på at vi ikke har vært der enda.

ARNJulen nærmer seg med stormskritt. I 2006 ga dere ut deres egen versjon av "A Little Drummer Boy". Har dere vurdert å gjøre en ny en?

 CH: Vi har vurdert å gjøre en annen .. det er faktisk i planene for dette året. Men jeg kan ikke fortelle deg hvilken det blir enda.

ARN: Til slutt. Er det noe du vil si til dine norske fans?

CH: Tusen takk for all støtten gjennom årene. Vi lover at vi skal prøve å komme over dit så fort som mulig!! Vær på utkikk etter vår nye album "Welcome To The Freakshow"! Håper å se dere alle veldig snart!

Hinder består av:

Austin Winkler - vokalist
Joe Garvey - gitarist
Mark King - rytmegitarist, backup-vokalist
Mike Rodden - bassgitar, backup-vokalist
Cody Hanson - trommer

Hold deg oppdatert på bandet:



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar