Translate

søndag 18. november 2012

Intervju Med Ed Sloan Fra Crossfade


Crossfade er et amerikansk post-grunge/alternativ rock band fra Columbia i South Carolina.
Bandet ble stiftet i 1999 under navnet The Nothing.
Crossfade slapp sitt selvtitulerte debutalbum i 2004. Oppfølgeren 'Falling Away' ble utgitt i 2006, og i 2011 kom det foreløpige siste albumet 'We All Bleed'.

Vokalist, Ed Sloan, har tatt seg tiden til å besvare noen spørsmål fra Alternativ Rock Norge.

ARN: Deres tredje studioalbum 'We All Bleed', som ble utgitt i 2011, hadde en mørkere og annerledes sound sammenlignet med deres tidligere utgivelser. Hvordan ble det mottatt av fansen?

ES: Som med hvert nytt album vet du aldri hvilke reaksjoner du får. Vi visste ikke helt hva vi kunne forvente med denne. Man har jo selvfølgelig alltid de urokkelige fansene som ønsker at du gjentar deres favorittalbum hver gang, men jeg tror det ble mottatt svært godt mottatt og fikk noen nye fans underveis.

ARN: Hva er din mest personlige sang på albumet og hvorfor?

ES: For meg må det være 'Lay Me Down". Jeg har alltid skrevet tekster og musikk når ting har vært mørkt, men denne sangen ble skrevet da jeg virkelig var langt nede og hjalp meg gjennom den tunge perioden. Jeg kommer fortsatt tilbake til den når jeg sliter for å få meg til å tenke på at det er ikke så ille lenger.

ARN: I 2007 forlot dere plateselskapet Columbia Records. Hva skjedde?

ES: Columbia Records hadde akkurat gjennomgått en stor ombygningsprosess, så vi mistet noen av de som hadde presset Crossfade gjennom i begynnelsen. De endte opp med å beholde alle de virkelige store bandene og droppet resten.

ARN: Hva holder dere på med i disse dager?

ES: Vi driver fortsatt å promoterer og støtter ‘We All Bleed’ og kommer nok til å gjøre noen turneer i det nye året, men akkurat nå jobber vi med nytt materiale for neste år og det kommende albumet. Hver gang vi ikke er utpå veien, skriver vi.

ARN: Før ‘We All Bleed’ ble sluppet hadde dere ikke utgitt noe på mange år. Vil det ta like lang tid denne gangen før vi kan forvente et nytt Crossfade-album?

ES: Det var tre og et halvt år mellom ‘Falling Away’ og ‘We All Bleed’. Vi vil ikke la dere vente så lenge denne gangen. Vi jobber allerede med den neste plata.

Vokalist Ed Sloan
ARN: Den første singelen fra deres selvtitulerte debutalbum "Cold" fikk mye mainstream eksponering. Er det trygt å si at den sangen ble deres store gjennombrudd?

ES:
Det kan du trygt si, ja. Den sangen bare tok av og fikk sitt eget liv. Vi trodde aldri den skulle gjøre hva den gjorde. Jeg liker også å tenke at vi ville hatt suksess selv uten "Cold". Jeg vil alltid se på den sangen som min lille motor.

ARN: Har dere noen gang gjort et show i Norge? Hvis ikke, vil dere gjøre det hvis muligheten byr seg?

ES: Vi har aldri spilt i Norge, nei. Faen, vi ville elsket det. Vi har spilt mange steder i verden for USO (United Service Organizations) men aldri der. Jeg hører det er en ganske crazy scene hos dere. Perfekt for The Fade!

ARN: Vet du om dere har mange fans i Norge og Skandinavia?

ES: Vi får en masse Facebook og Twitter-aktivitet derfra. Det har egentlig akkurat startet, så det er moro å vite at akkurat nå hører noen om Crossfade for første gang og muligens blir nye fans. Det er så flott å ha muligheten til å kommunisere med venner på den andre siden av kloden.

ARN: Dette året nærmer seg slutten. Hva er Crossfade’s planer for 2013?

ES: Turnere litt mer, deretter skrive ræva av oss sånn at vi kan gi dere alle mer musikk og forhåpentligvis bringe den neste turneen til dere!

ARN: Noen siste ord du vil dele med våre lesere?

ES: Bare at vi er så begeistret over å nå nye fans i utlandet og fortsatt holde våre gamle fans "rocking". Vennligst hold kontakten med oss på Facebook, Twitter, og på www.crossfadeband.com. Tusen takk!

Crossfade består av:

Ed Sloan - Vokalist, Gitar
Les Hall - Gitar, Keyboard, Backup-vokal
Mitch James - Bass, Backup-vokal

Hold deg oppdatert på bandet her:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar