Translate

mandag 22. oktober 2012

Intervju Med Plan Three


Plan Three er et svensk post-grunge band fra Stockholm, som ble stiftet i 2000.
Med stor lidenskap for musikk fra de siste tre tiårene, som har omfattet alt fra heavy metal og grunge til synth pop, har Plan Three funnet et unikt og interessant uttrykk på en mer og mer utfordrende musikkscene.
Bandets debutalbumet 'Screaming Our Sins' ble utgitt i Sverige i 2009 og har siden blitt utgitt i Storbritannia, USA, Tyskland, Østerrike og Sveits, samt digitalt i resten av verden.
Singelen "Brush It Off" har blitt spilt på radiostasjoner over hele Europa, inkludert Kerrang! Radio i Storbritannia.

Alternativ Rock Norge tok en liten prat med bandet.

ARN: Hvilke band ser dere opp til?

PT: Mange! Alle medlemmene har en rekke band og artister de ser opp til. Noen felles, men mange ulike. Alt fra ulike rockeband, både harde og mer softe, til elektronisk musikk og mer. 

 ARN: Dere slapp i 2011 EP'en 'The Signal - Part 1'. Har dere en utgivelsesdato for Part 2?

PT: Ikke enda. Det er planer, men ingenting som er konkret eller offisielt enda. Vi ber om tålmodighet, så vil det skje snart!

 ARN: Dere har allerede delt scene med band som Takida, 3 Doors Down, og 30 Seconds To Mars. Har dere et favorittband dere gjerne skulle ha reist på turnè med?

PT: Å være oppvarmingsband for et stort band er en flott mulighet til å bli eksponert for et større publikum, men mest av alt, vil vi nok heller gå ut på våre egne turneer og stå på egne bein.

 ARN: Her i Norge er ikke interessen for post-grunge og alternativ rock veldig stor, mens det stadig dukker opp flere lovende band i Sverige. Hva tror dere det kommer av?

 PT: Vi kan ikke si noe om hvordan det er i Norge. Men i Sverige har band som Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden og andre aktører fra grunge-æraen alltid vært populære, og det har sannsynligvis satt sitt preg på musikere, som oss, som har latt seg farge av den musikalske stilen på 90-tallet og frem til det de gjør i dag.

 ARN: Det har vært stille rundt dere på sosiale medier den siste tiden. Hva holder dere på med om dagen?

PT: Vi jobber med nytt materiale som snart vil bli hørt! Men perfeksjonister som vi er, tar det sin tid.

 ARN: Dere slapp i 2009 debutalbumet 'Screaming Our Sins', som gjorde at dere fikk mange nye fans verden over. Hvordan føles det?

PT: Det føles fantastisk, og har gjort at vi stadig ønsker å overgå oss selv, og lage enda bedre sanger.

 ARN: Av sangene dere har skrevet, hvilken er favoritten?

PT: Det går ikke an å plukke ut noen bestemt favoritt. Noen sanger er flotte å spille live, mens andre kan ha en ekstra stor personlig betydning, men alle er til syvende og sist favoritter på en eller annen måte.

 ARN: Vet dere om dere har mange norske fans? Og har dere planer om å gjøre en konsert i Norge?

PT: Vi vet det er noen norske fans der ute. Vi har for eksempel spilt i Sälen et par ganger, hvor en haug med norske fans reiste hele veien over grensen for å se oss. Det kommer også en del henvendelser på våre sider på sosiale nettverk fra folk som ønsker at vi skal komme til Oslo, Bergen, og så videre. Det hadde vært fantastisk kult å få reise dit og spille en gang.

 ARN: Noen siste ord til våre lesere?

PT: Takk for oppmerksomheten og vi ser dere forhåpentligvis snart!

Plan Three består av:

Jacob Lovén - Vokalist
Tommie Hammar - Gitar
Mathias Garneij - Gitar
Peter Kjellin - Bass
David Clewett - Keyboard/Vokal
Kristoffer Folin - Trommer

Hold deg oppdatert på bandet:



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar