Translate

torsdag 1. november 2012

Intervju med Glenn Mungo fra Lansdowne


Lansdowne er et moderne rock-band fra Boston i USA. Bandet ble stiftet tilbake i 2006.
Bandnavnet er oppkalt etter en gate i Boston, hvor vokalist, Jon Ricci, vokste opp.
Lansdowne har delt scene med blant annet Theory of a Deadman, Pop Evil, Halestorm, og Puddle of Mudd.

Trommis, Glenn Mungo, har tatt seg tid til å svare på noen spørsmål fra Alternativ Rock Norge.


ARN: Dere utga debutalbumet 'Blue Collar Revolver' i 2011. Hvordan har livet vært for Lansdowne siden den gang? Har noe forandret seg for dere?

GM: Siden vi utga albumet vårt har ting på en måte hoppet inn i en slags "warp speed". I 2011/2012 turnerte vi masse gjennom USA med noen awesome band som Black Stone Cherry, Theory of a Deadman, Pop Evil og Puddle of Mudd bare for å nevne noen. Vi inngikk et samarbeid med NFL på låta "Conquer Them All" for hele fotballsesongen. Vi har kommet inn i online gaming samfunnet, siden våre sanger har blitt brukt i noen kule videospill-montasjer på Youtube. Jeg vil imidlertidig si at den kuleste delen er å se vår fanbase fortsette å vokse eksponentielt over det siste halvannet året. Responsen til BCR har vært utrolig!

ARN: Hvem produserte albumet? Og hvorfor valgte dere den produsenten?

GM: Paul Trust (Endo, Downplay, Atom Smash) produserte BCR. Vi jobbet med Paul på EP'n vi utga ett år før BCR kalt 'A Day In The Life'. Vi var store tilhengere av det han gjorde med EP'n, så det var en "no brainer" å bruke ham for BCR. Han hjalp oss virkelig med å fange sounden vi var ute etter.

ARN: Hva er bandets innflytelse/påvirkninger?

GM: Dette er alltid et interessant spørsmål fordi våre påvirkninger er "all over the map". Vi hører på hard rock, pop, dub step, country, etc. Vi har virkelig digget de nye albumene til Papa Roach og Three Days Grace, som akkurat ble sluppet.

ARN: Såvidt jeg vet er dere fortsatt et usignert band. Er det for tiden noen intereserte plateselskaper der ute?

GM: Det er riktig! Vi er for tiden takknemlige for og være i en posisjon der vi faktisk ikke trenger,  eller nødvendigvis ønsker, å signere med en plateselskap. Vi har et fantastisk team og en stor booking agent som tillater oss å fortsette å gjøre ting som et usignert band. Det fine med det er at vi er i stand til å beholde alle våre rettigheter og å opprettholde kontrollen og visjonen vi har for bandet.

ARN: I sommer salpp dere en ny singel kalt "Back To Life". Hva handler den om?

GM: "Back To Life" er en sang om å møte dine feil, din frykt og dine demoner, og si at det er på tide med en forandring. Konfrontere alle de tingene som holder deg tilbake i livet, uansett hvor hardt de prøver å opprettholde en tilstedeværelse i din hverdag, mens du jobber mot å bli en bedre person.

Glenn Mungo

ARN: Kjenner du/dere til noen norske band eller artister?

GM: Jeg kan ikke si vi gjør det. Noen forslag?

ARN: Dere har delt scene med band som Theory Of A Deadman, Pop Evil, Halestorm, og Puddle of Mudd. Hvem har det beste liveshowet?

GM: Det er et vanskelig spørsmål. Å turnere med disse bandene har gitt oss muligheten til å se noen fantastiske show med hver og en av de, og alle har noe unikt over seg under liveshowene. Halestorm var en av de første bandene vi turnerte med tilbake i 2010, og jeg husker at jeg sto på siden av scenen i North Carolina når de opptrådte og bare bli helt satt ut. Det var en av de "Ohh shit this band is going to be huge"-øyeblikkene.

ARN: Hvis dere noen gang får muligheten til å turnere i Europa, kan vi håpe på en konsert i Norge?

GM: Morsomt at du stiller det spørsmålet. Vi jobber med noen ting som vi ikke kan offentliggjøre enda, men la oss bare si at det er en mulighet at Norge og andre deler av Europa kan få ønsket sitt oppfylt i 2013.

ARN: Hva er Lansdowne's planer for 2013?

GM: Vi vil slippe vårt nye album i midten/slutten av april, samt turnere det meste av året. 2013 blir et stort år for Lansdowne!

ARN: Noen siste ord du vil dele med våre lesere?

GM: Tusen takk for all deres støtte. Vår suksess skyldes dere!

Lansdowne består av:

Jon Ricci - Vokalist
 Glenn Mungo - Trommer
 Josh Waterman - Gitar
 Mike LaRoche - Bass

Hold deg oppdatert på bandet her:



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar