Translate

torsdag 25. oktober 2012

Intervju Med Mario Galdos Fra Memory of a Melody


Memory of a Melody er et amerikansk hard rock/alternativ metall band fra San Antonio, Texas. Bandet ble stiftet av vokalist, Mario Galdos, i 2008.
Debutalbumet 'Things That Make You Scream' ble utgitt i 2011. Tidligere i år slapp de livealbumet 'Official Live 2012', som inkluderte den nye singelen "Mouthful of Razors".
Memory of a Melody har delt scene med bl.a. Chevelle, 10 Years, Cold, Egypt Central, Adelitas Way, Framing Hanley, og Adema


Alternativ Rock Norge har fått stille Memory of a Melody-vokalist, Mario Galdos, noen spørsmål.


ARN: Dere utga deres debutalbum 'Things That Make You Scream' in 2011, som faktisk var et av mine personlige favoritter i fjor. Hvordan har livet for dere vært som et band siden albumet kom ut?

MG: Livet har vært bra! Vi er svært stolte av 'Things That Make You Scream', og vi har fått mange nye fans siden den ble utgitt. Vi har fått muligheten til å spille mange flotte show, og er ute etter å utvide  turnèområdene i nær fremtid.

ARN: Hva er historien bak albumtittelen?

MG: Vel, "Things That Make You Scream" var faktisk den fjerde sangen vi spilte inn for albumet. Med en gang etter at den var innspilt, bestemte vi at Things That Make You Scream ville være den perfekte tittelen for albumet siden den sto for nøyaktig det temaet vi ønsket.

ARN: Bryan Scott fra Cult To Follow produserte albumet og gjorde også en gjesteopptreden på deres nyeste singel "Mouthful of Razors". Hvordan møttes dere?

MG: Jeg tok faktisk kontakt med Bryan fordi han hadde et show planlagt i San Antonio, TX. Han tilbød seg å produsere noen sanger etter å ha sjekket ut hva vi hadde gjort. Først takket jeg ham for tilbudet, men sa respektfullt nei. Men etter å ha tenkt på det en ukes tid fant vi ut at vi kunne prøve en sang. Den første sangen var "Skin Deep", den låta som selvfølgelig skiller seg mest ut på albumet, og vi ønsket  å se hva som kunne komme ut av den. Unødvendig å si, ble vi hektet.

ARN: Hva er den vanskligste delen med å være et usignert band i disse dager?

MG: Det er definitivt det å prøve å skille seg ut i mengden. Det er så mye tilgjengelig på nettet nå om dagene at det er ekstremt vanskelig å skille seg ut med mindre du har millioner bak deg. Vi gjør hva vi kan for å stå samlet. Nå er det bare et spørsmål om å spre SCREAM!

ARN: Sosiale medier, som Facebook og Twitter, har gjort mye lettere for artister å få kontakt med sine fans. Hvor vikitg synes du det er?

MG: Det er ekstremt viktig. Samtidig som det er lett å promotere online, er det også lett å gå seg vill. Så du må hele tiden oppfinne hjulet på nytt, sånn at det alltid er noe nytt for fansen å sjekke ut.

ARN: Hvem har påvirket og hatt innflytelse på bandet?

MG: Vi har alle ulike påvirkninger, men er vanligvis enige om band vi liker. Wade, elsker gammel metall som Iron Maiden, KISS og Metallica. Mens jeg er en stor fan av KORN, Deftones, og Muse. Roel, elsker Alter Bridge, Avenged Sevenfold, og andre moderne rockeband. Joel, liker band som Minus the Bear, Nine Inch Nails, og mer 80-talls pop rock. Til slutt er det, Robin, som er en stor fan av Motley Crue, Warrant, og andre 80-talls rockeband.

ARN: Hva vet du om Norge og norske band?

MG: Norge ROCKER!!!!! Bandene deres ROCKER!!!!!

ARN: Hva er din mening om ulovlig nedlasting?

MG: Ulovlig nedlasting av musikk er frustrerende for band, inkludert MOAM, fordi det er en av få måter vi kan tjene penger på slik at vi kan reise rundt eller gå tilbake i studio for å spille inn nytt materiale. Vær så snill og støtt dine favorittband ved å kjøpe musikken deres. Hvis du elsker dem, la dem få vite det.

ARN: Dette året nærmer seg slutten. Hva er MOAM's planer for 2013?

MG: Det blir mange turneer på MOAM  i 2013. Vi planlegger også å skrive en oppfølger til 'Things That Make You Scream'.

ARN: Er det noen siste ord du vil dele med våre norske lesere?

MG: Takk til alle våre venner og fans i Norge! Vi setter pris på alle dere som støtter MOAM og håper å møte dere en dag.

Memory of a Melody består av:

Mario Galdos - Vokal
 Wade Sigue - Gitar
 Roel Castillo - Gitar
Joel Martinez - Bass
 Robin Lopez- Trommer

Hold deg oppdatert på bandet her:



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar